Udflugter og seværdigheder på Sri Lanka

Her på siden har vi lavet en oversigt med de mest interessante seværdigheder og udflugtsmål. Sri Lanka er en fantastisk Ø, og der er masser af muligheder.

Sinharaja regnskoven

sinharaja vandfaldFå en fantastisk naturoplevelse, Sinharaja er for dem som ønsker at opleve et stykke jomfruelig og uberørt regnskov. Det store skovområde Singharaja, rummer den rigeste fauna og flora som Sri Lanka kan fremvise. Området som er unikt, selv for Sri Lanka, er erklæret for “World Heritage Site” af Unesco. Typsik vil dette være en heldagstur.

Du skal kunne klare en blanding af varme og høj luftfugtighed

Adams Peak

Adams PeakSri Pada bjerget har været pilgrimsmål i over 1.ooo år for budhister, hinduer, muslimer og kristne, og regnes for det helligste bjerg i verden af de fire hovedreligioner, der hver især har sin egen udlægning af det kæmpe fodaftryk som findes på toppen. I sæsonen (december-april) besøges bjerget af flere tusinde pilgrimme der begynder opstigningen til toppen sen aften, for ved solopgang at se bjerget kaste 3 skygger i skyerne. Korteste rute er fra Maskeliya, ca. 4 timer for den trænede bjergvandre